Klantenservice + FAQ

Contact met watches4u

Heeft u vragen dan kunt u kiezen uit de volgende opties:

- Bekijk onze meest gestelde vragen onderaan deze pagina;
- Neem contact op via [email protected];
- Vul het contactformulier onderop deze pagina in;
- Stuur ons een Messenger bericht via Facebook.

Ons winkeladres is:

Munsterplein 14
6041HD ROERMOND
085 - 0768778 (wij zijn alleen telefonisch bereikbaar voor technische vragen van dinsdag - vrijdag 09.30u - 17.00u, voor ordervragen kunt u met ons mailen)

Over watches4u - de webshop in horloges

watches4u is een webshop die alleen de meest populaire horloges aanbiedt tegen de beste prijs.
Ons assortiment bestaat uit:

1 Wat valt er onder garantie
1.1 Wat valt er wel en niet onder garantie?

1. Onder garantie van uw horloge houdt in: een vrijwaring van kosten gedurende een periode van 24 maanden na aankoopdatum die betrekking hebben op materiaal-, montage- en/of productiefouten van het betreffende horloge.

2. Niet onder garantie valt:

- Slijtage of schade aan een band door dragen
- Schade door invloed van buitenaf, waardoor de sluiting kapot is, een kapot glas, een kapotte kroon of waardoor de indexen of wijzers loslaten, krassen, of steentjes.
- Waterschade
- Verkleuring
- Vermissing of diefstal.

Als een reparatie onder garantie wordt gerepareerd, zullen er geen kosten aan jou berekend worden. 

3. Het komt weleens voor dat er defecten ontstaan tijdens of na inkorten van een band en/of vallen/stoten. Indien dit niet bij ons is gebeurd, kunnen wij hier niet voor garant staan. Zodra het horloge bij ons binnen komt zullen wij het eerst beoordelen op o.a. schade aan de kast of band. Echter is ieder geval anders en daarom willen we je vragen hiervoor contact met ons op te nemen via [email protected] of telefonisch op  +31 (0) 85 0768777

2 Over watches4u
2.1 Zijn de horloges van watches4u echt?

Ja, de horloges op watches4u.nl zijn echt. Ze worden daarom altijd geleverd in originele doos met alle boekjes aanwezig. Wij kunnen de prijzen zo laag houden omdat wij in grote aantallen inkopen en altijd op zoek gaan naar de laagste prijs. 

Veel mensen vragen zich af hoe het kan dat onze prijzen, ten opzichte van winkelketens of andere juweliers zo veel goedkoper zijn. Wij hebben echter geen duur winkelpand en hanteren lagere winstmarges dan onze concurrenten. Dat zorgt ervoor dat u bij watches4u de laagste prijzen vindt!

2.2 Hebben jullie ook een winkel?

Samen met een aantal andere webshops maken wij gebruik van dezelfde juwelier om vanuit te versturen. Onze winkel zit in Roermond aan het Munsterplein. 

2.3 Hoe lang bestaat watches4u al?

Wij hebben de webshop op 1 oktober 2017 geopend en sinds die tijd gaan we ontzettend hard! watches4u heeft sinds die tijd al honderden klanten mogen verwelkomen!

2.4 Is watches4u.nl betrouwbaar?

Absoluut! Wij krijgen deze vraag vaker gezien onze lage prijzen. Naast dat wij uitsluitend originele horloges verkopen, kunt u voor achteraf betalen kiezen én mag u het horloge 14 dagen op zich hebben. 

Niet goed = geld terug dus. En zowel de verzending als het retourneren zijn helemaal gratis. Dit betekent dat u bij enig onvrede helemaal geen kosten maakt. 

3 Verzenden & terugsturen
3.1 Klopt het dat retourneren gratis is?

Dit klopt, u kunt binnen 14 dagen uw horloge gratis aan ons terugsturen. Niet goed = geld terug dus en dat zonder kosten!

3.2 Wat is de levertijd?

De levertijd hangt af van de voorraad van het horloge. Dit staat duidelijk vermeld bij elk horloge. Indien het horloge voorradig is, dan verzenden wij deze dezelfde dag nog wanneer u voor 16:00u de bestelling hebt geplaatst.

In de andere gevallen geven wij een indicatie af per horloge die wij om teleurstellingen te voorkomen, vaak wat ruim nemen. Wilt u het exact weten, neemt u dan contact met ons op via [email protected]

3.3 Rekenen jullie verzendkosten?

watches4u rekent geen verzendkosten. Iedereen in België en Nederland kan genieten van gratis verzending.

4 Betaalmethodes
4.1 Hoe werkt het betalen via Afterpay?

Afterpay geeft u de mogelijkheid om uw horloge eerst te bekijken en daarna te betalen. Dus: nu bestellen, direct uw bestelling in huis en pas over 2 weken betalen. Simpel en snel. U krijgt de factuur via Afterpay per e-mail toegestuurd.

4.2 Waarom kan ik niet kiezen voor de optie Afterpay?

Afterpay toetst of u kredietwaardig bent. Bestelt u voor de 1e keer via Afterpay dan is het maximum bedrag € 250,-. Heeft u vaker via Afterpay besteld dan is het bedrag € 500,-

Mocht het zo zijn dat u nog een rekening bij Afterpay open hebt staan vanwege een bestelling bij een andere webshop, dan kan het zijn dat u om die reden de optie niet ziet staan. Wij raden u aan om in dat geval voor iDeal te kiezen. U kunt het horloge namelijk na 14 dagen kosteloos retourneren en wij storten uw geld dan ook per ommegaande aan u terug.

4.3 Kan ik ook in meerdere termijnen betalen?

Ja zeker, u kunt uw horloge ook in 3 termijnen betalen. Deze optie heet Capayable. Capayable faciliteert voor watches4u de betaaldienst betalen in 3 termijnen (0% rente). De eerste termijn betaalt u direct in de check-out via iDeal, de tweede en derde termijn betaalt u respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Zo geniet u nu al van de bestelling en beschikt u over flexibel betaalgemak. Het minimale bestelbedrag is €100,- en het maximale bestelbedrag is €500,-. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen door te kiezen voor een andere betaalmethode. 

5 Voucher
5.1 Hoe activeer ik mijn voucher?

Wat leuk, je hebt een cadeaubon gekregen voor onze webshop. Uit veiligheidsoverwegingen is jouw bon nog niet geactiveerd. Stuur een mailtje naar [email protected] met als subject "activatie voucher". Deze mails behandelen wij als eerste zodat jij gauw gebruik kunt maken van jouw cadeau! Vergeet niet de code zelf in de mail te zetten!